Horloge voor dames Royal Walnoot

Horloge kopen?

Wij hebben exclusief ontworpen
Greenwatch houten horloges

Horloges voor heren

Horloges voor dames

Onze collectie houten horloges

Houten horloges van Greenwatch: Blijf bij de tijd en bestel een horloge van hout. Want een houten horloge heeft veel voordelen in vergelijking met een normaal horloge. Hout is een duurzaam product en blijft altijd voorhanden. Bij Greenwatch kiest u daarom uit een groot assortiment houten horloges. Geschikt voor zowel dames als heren en in allerlei uitvoeringen, houtsoorten en designs. Wat een horloge van Greenwatch uniek maakt, is dat ze met de hand in elkaar worden gezet. Alle ontwerpen worden in Nederland gemaakt en samen met onze fabrikant in China tot in de puntjes nauwkeurig uitgewerkt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Combineer dit met onze zeer scherpe prijzen, de goedkoopste in Nederland en onze top klantenservice (9,1) en er is geen reden meer om niet voor een Greenwatch horloge te gaan. Onze zonnebrillen zijn net als de horloges van sterke kwaliteit en hebben de beste prijs-/kwaliteit verhouding van Nederland.

Eco vriendelijke houten horloges

Houten horloges zijn al langere tijd een trend in Amerika en de verkoop daarvan heeft ook in Europa een grote vlucht genomen. Naast het feit dat een horloge die is gemaakt van hout een echte eyecatcher is, zijn de horloges in trek vanwege de duurzaamheid. Niet alleen slijten de horloges niet en zijn ze spatwaterdicht, ook ontziet u met deze kleine investering het milieu. Voor de productie van hout zijn natuurlijk bomen nodig. Wij planten een boom terug voor elk verkocht horloge en doen dit al sinds wij begonnen zijn! Zo levert u direct een bijdrage aan de natuur wereldwijd. Hiervoor werken wij samen met een stichting OneTreePlanted waarmee wij inmiddels meer dan 8.000 bomen hebben teruggeplant. Hiermee zijn wij hard op weg naar onze eerste mijlpaal: 10.000 bomen.

Meer dan alleen horloges

Naast een houten horloge kunt u bij Greenwatch ook een bijpassende houten zonnebril uitkiezen. Zo bent u niet alleen bij de tijd maar krijgt u nog meer uitstraling met onze natuurlijke producten. Onze zonnebrillen zijn net als de horloges van sterke kwaliteit en hebben de beste prijs-/kwaliteit verhouding van Nederland. Beschikbaar in drie verschillende soorten hout: bamboo, eiken- en ebbenhout. Elke zonnebril wordt geleverd in een mooi beschermzakje.

Voordelen van houten horloges

Is het kopen van houten horloges een verstandige keuze? Dat is het absoluut, wat zouden wij anders zeggen ;-)! De voordelen ten opzichte van gewone horloges zijn legio. Neem alleen al het gewicht: horloges van Greenwatch wegen vrijwel niets (ca. 45 gram). Niets is hinderlijker dan zware horloges. Onze horloges zijn inmiddels gereviewd door tientallen bloggers waarbij het gewicht direct opviel en daarmee kunnen wij garanderen dat het u ook direct gaat opvallen als het horloge binnenkomt. Naast dit praktisch voordeel zijn houten horloges ook echte eyecatchers.

De structuur en kleur van het hout maakt mensen gelijk enthousiast. Het produceren van horloges van bijvoorbeeld metaal is erg milieubelastend. Voor onze horloges van houten worden geen chemicaliën gebruikt! Een extra voordeel die houten horloges hebben ten opzichte van gewone horloges, en waaraan sommigen voorbijgaan, is dat u ze kan combineren met ieder outfit. Het maakt daarbij niet uit hoe u gekleed gaat. Casual, zakelijk, sportief… Een houten horloge heeft van zichzelf een rustige en toegankelijke uitstraling en is een prachtige accessoire die u kan combineren met vrijwel elk kledingstuk! Daarnaast zijn onze horlogekast en band geheel van hout gemaakt!

Laat uw houten horloge graveren

Niets is mooier dan uw eigen horloge of als cadeau persoonlijk te maken. Denk aan een belangrijke boodschap of datum, gezamenlijke levensleus of iets ander persoonlijks. Wij hebben inmiddels al heel veel varianten gezien en werken graag mee om uw wens uit te laten komen. Mocht u een speciale wens hebben, dan kunt u contact met ons opnemen (bij voorkeur via Whatsapp) zodat wij u verder kunnen helpen.

Wij graveren de horloges op de achterkant met een speciale lasertechniek. De tekst wordt in het hout gebrand en hiermee blijft het altijd zichtbaar en is het goed leesbaar. Het graveren kost slechts € 12,50 en wij leveren dit binnen 1 werkdag. In drukkere periodes kan dit oplopen tot maximaal 3 werkdagen. Heeft u uw horloge met spoed nodig? Stuur ons dan een Whatsapp bericht en wij zullen alles doen om u alsnog te kunnen helpen.

U kunt uw horloge graveren in verschillende lettertypes en met verschillende icoontjes. Standaard graveren wij met Calibri Bold, omdat deze zeer goed leesbaar is. Heeft u een andere voorkeur kunt u tijdens het afrekenen bij de notities dit aangeven. Toevoegingen van icoontjes, zoals een hartje, is geen enkel probleem. Meer informatie over het graveren van uw horloge, inclusief voorbeelden, kunt u vinden op onze graveren pagina.

De Greenwatch garanties

  • Vandaag besteld, binnen 1 werkdag verzonden
  • Wij planten een boom terug voor elk verkocht horloge.
  • Bij Greenwatch koopt u houten horloges met de beste prijs/kwaliteit verhouding mét persoonlijke service.
  • De horloges zijn met de hand in elkaar gezet en geschikt voor iedereen. Wij garanderen dat het horloge past.
  • Alle horloges worden geleverd in een mooie giftbox met bijpassend gereedschap.
  • Maak uw horloge persoonlijk door uw eigen tekst te graveren.

Horloges tegen huidallergie

Hebt u contacteczeem of een andere huidallergie? Een reden des te meer om voor een houten horloge te kiezen! Met onze volledige houten kasten en banden komt u niet in aanraking met metaal. Onze sluitingen zijn gemaakt van RVS.

BEKEND VAN