Affiliate partner worden

Heb jij een webshop of een website? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van de affiliate van Greenwatch. Hoe werkt dit en waarom zou je hier gebruik van willen maken? We sommen het allemaal voor je op!

Over Greenwatch

Bij Greenwatch verkopen we houten horloges en zonnebrillen in talloze ontwerpen. We maken gebruik van diverse houtsoorten, zodat de producten er fraai uitzien. In bijna 10 jaar tijd is onze collectie optimaal afgestemd op basis van de behoefte van klanten. Dit is terug te zien in een hoog conversie percentage. Houten horloges worden steeds populairder bij de mensen en hier kun jij als webshop van profiteren. Daarnaast vernieuwen wij elk half jaar onze collectie. Dit betekent dat er nieuwe modellen worden geïntroduceerd en oude modellen zullen verdwijnen.

Wat is affiliate partner?

Wanneer je een website hebt, dan kan affiliate een goede manier zijn om extra inkomsten te genereren met je website. Bij affiliate link je naar producten die te koop zijn. Wanneer iemand via jouw link een aankoop doet, ontvang jij als website eigenaar een percentage van het aankoopbedrag.

Affiliate bij Greenwatch

Ook bij Greenwatch bieden we affiliate aan. Het aanmelden gaat erg gemakkelijk en daarna kun je Greenwatch opzoeken. De affiliate is op verschillende manieren toe te passen, bijvoorbeeld met links naar speciale producten of met een link naar onze algehele webshop. Het is ook mogelijk om een product feed te gebruiken. De producten worden dan automatisch ingeladen. Mocht de klant een aankoop doen binnen 30 dagen, dan ontvangt u een commissie hierop. Door onze retargeting campagnes proberen wij deze kans ook voor u te verhogen. Wilt u een affiliate partner worden? Stuur ons dan een mail, wij regelen binnen 24 uur alles en u kunt direct aan de slag.

Na aanmelding krijgt u toegang tot uw eigen dashboard waar u kunt zien hoeveel bezoekers er al op de website zijn geweest, hoeveel aankopen er zijn en wat je zelf verdient hebt. Ideaal toch?

Waarom kiezen voor affiliate in horloge industrie?

Affiliate kent een aantal voordelen. Zo hoef je er zelf geen voorraad van onze Greenwatch horloges te hebben, maar kun je toch de producten te koop aanbieden. De bestelling loopt via Greenwatch en je hebt er dus geen extra administratie nodig. Dit maakt het allemaal gemakkelijk en je kunt er alleen maar van profiteren, terwijl je tegelijkertijd geen enkel risico loopt. Tevens nemen wij alle service op ons.

Wel kunnen wij delen dat ons retourpercentage minder dan 1% van alle bestellingen is. Hierdoor kan je bijna vanuit gaan dat een verkoop ook daadwerkelijk een conversie is. Ter vergelijking bij Wehkamp ligt het retourpercentage op 40,6% in vrouwenfashion. Dat wil je toch niet?

Hoeveel valt er te verdienen?

Het is moeilijk aan te geven hoeveel geld je kunt verdienen met affiliate. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Hoeveel bezoekers heb je bijvoorbeeld op je website en hoeveel van hen klikken ook echt op de advertentie? En als ze klikken, kopen ze dan ook wat en voor wat voor een bedrag? Wanneer je hier zelf strategisch mee omgaat, kunnen de inkomsten behoorlijk oplopen. Het commissie percentage stemmen we af in overleg op basis van verwacht verkeer.