• Timer bruin met kalender gemaakt van walnoot hout Best verkochte horloges voor mannen

  Greenwatch bestaat sinds 2013 en heeft daarmee meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd. In die jaren hebben wij een goed beeld gekregen van de trends binnen horloges. Sommige horloges verkochten zeer goed in een specifiek seizoen, terwijl andere modellen het sinds hun introductie altijd goed gedaan hebben. Met dit artikel wil Greenwatch jou helpen om een keuze te maken. Of dit nu een horloge is voor jezelf of om cadeau te doen aan iemand.

  Meest verkochte mannen horloge in de laatste 10 jaar

  Met stip op nummer 1 is onze Timer serie, waarbij de horloges van bruin gekleurd hout het altijd goed doen. Dit zijn de Timer Zebra & Timer Bruin. Dit komt door verschillende onderdelen van het horloge op basis van de feedback van onze klanten. Allereerst komt het door de kleur en uitstraling. Het horloge past namelijk bij nagenoeg elke outfit die iemand draagt. Zo draagt Pieter Derks (cabaretier) al jaren de Timer Bruin, behalve tijdens zijn shows.

  Ten tweede is het horloge heel licht in zijn gewicht ten opzichte van de uitstraling van het horloge. Het horloge is ondanks zijn gewicht heel sterk, waardoor deze lang meegaat. Wij hebben veel klanten die alleen hun batterij af en toe vervangen (om de 2-4 jaar), maar nog dagelijks het horloge dragen.

  Als laatste is de prijs zeer scherp voor het horloge. Wanneer je een horloge in hetzelfde segment bij een concurrent zou willen kopen ben je al snel tussen de €130 – €180 kwijt, met extreme uitschieters naar boven. Bij Greenwatch kunnen wij een scherpe prijs aanbieden omdat wij de vaste kosten laag houden.

  Timer Zebra met datum aanduiding

  Ons klassiek houten horloge sinds 2014

  Na de Timer serie hebben wij een klassieker in onze lijst staan: Nightfall. Dit horloge gemaakt van Ebbenhout is het vierde model dat Greenwatch op de markt bracht (na de Mook, Bamboo en North). Dit horloge is ontworpen met een stoer en strak design. Te lijnen in het hout zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen en dit bleek een schot in de roos. Veel mensen die werkzaam zijn in de bouw dragen dit model dagelijks zonder problemen. In combinatie met het lichte gewicht maakt de Nightfall een best seller. Mede door het succes van de Nightfall en vragen van klanten hebben wij later de Nova geïntroduceerd. Hiermee konden ook sets verkocht worden die tot op de dag van vandaag nog worden aangeboden op de website.

  Nightfall & Nova

  Twee tijdzones in een analoog houten horloge als best verkocht mannen horloge

  Met een duidelijke visie wil je als merk soms iets nieuws proberen. Tijdens onze reizen kwamen wij regelmatig mensen tegen die ook voor zaken op reis waren en daardoor voor een langere periode niet thuis waren. Om de twee werelden iets dichter bij elkaar te brengen kwam het idee om een horloge te ontwerpen die twee tijdzones kon aangeven. Enerzijds, op een kleinere klok, die van het thuisfront. En direct daarnaast de tijd waar je nu in bent. Daar was ons Dual horloge geboren. Ondanks dat het horloge niet zo populair is als de Timer serie of het Nightfall model, is het voor specifieke doelgroep wel een hardloper.

  Houten horloge met twee tijdzones. De Greenwatch Dual

  Best verkochte horloge voor mannen zonder een batterij

  Als laatste in dit artikel over de best verkochte horloges voor mannen is ons model Java met automatisch uurwerk. Toen wij bezig waren met het ontwerp van dit horloge wisten wij heel zeker dat dit goed zou aansluiten bij de behoeftes van onze doelgroep. De enige uitdaging is dat dit horloge een prijziger is dan een horloge met een batterij, simpelweg door het complexe uurwerk die zich opwindt via jouw armbeweging. Toch zijn we met een prijs van ±€175 aanzienlijk goedkoper dan concurrenten die snel €300+ vragen voor een horloge met een automatisch uurwerk.

  Maar in onze ogen krijg je dan ook echt iets moois. Je kijkt dwars door het uurwerk heen en ziet het uurwerk continu in beweging. De combinatie van verschillende houtsoorten en stoere wijzerplaat maakt dit een geliefd horloge onder onze klanten. Daarbij valt op dat de meeste klanten beginnen met een horloge met batterij om te zien wat zij van een heren houten horloge vinden.

 • Affiliate partner worden

  Heb jij een webshop of een website? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van de affiliate van Greenwatch. Hoe werkt dit en waarom zou je hier gebruik van willen maken? We sommen het allemaal voor je op!

  Continue Reading

 • Houten horloges met een automatisch uurwerk

  De markt van de horloges is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Dit is in de eerste plaats te danken aan de technologische ontwikkelingen. Dankzij de technologische ontwikkelingen zijn de horloges steeds innovatiever geworden. Dat is overigens deels ook te danken aan de vreselijk handige mensen die horloges hoogstpersoonlijk in elkaar zetten. Voornamelijk het uurwerk is daarbij een onderdeel waarbij dergelijke mensen zich kunnen onderscheiden.

  Continue Reading

 • Horloge van hout met gravure voor bruiloft Waar kan ik mijn houten horloge laten graveren?

  Ben je al een tijd op zoek naar het perfecte geschenk voor je partner of familielid? Met de feestdagen en verjaardagen is het vinden van een leuk cadeau steeds lastiger. De voorraad slinkt en de tijdsdruk neemt toe. Nu kan het zijn dat je al op het idee bent gekomen om een horloge te geven maar leek je dit toch iets te generiek? Dan moet je eens nadenken over de mogelijkheid om een houten horloge te laten graveren. Buiten het feit dat het een uniek cadeau is zal de ontvanger er ook nog veel aan hebben. Iedereen is vandaag de dag bezig met tijdsdruk en wat helpt daar nou beter bij dan een houten horloge. Op een flitsende manier alsnog op de hoogte zijn van de tijd is de ideale combinatie. Het houten horloge slaat namelijk erg goed aan bij de consumenten. In Amerika is het de afgelopen jaren al ontzettend populair geworden om twee redenen. Ten eerste is het veel duurzamer door de gebruikte materialen en ten tweede zijn het echte blikvangers.

  Continue Reading
 • Timer Rood 5x Waarom zou je kiezen voor een horloge van hout?

  In het algemeen zijn houten producten steeds meer in trek. Van houten zonnebrillen, tot vintage houten look in meubels, tot aan accessoires. Het heeft een mooie natuurlijke uitstraling en zorgt voor sfeer. Zo ook voor houten horloges. Ben jij nog niet overtuigd en weet je niet of zo’n horloge een goede aankoop is? Wij geven je 5 redenen waarom een horloge kopen van hout een goede keuze is.

  Continue Reading

 • Maestro Lichtgroen De meest originele polshorloges

  Tijd is geld, tijd is essentieel, tijd organiseert onze maatschappij. Sinds eeuwen heeft de mens een obsessie voor het meten en afbeelden van tijd. Daarbij komt dat we ook nog eens een zwak hebben voor elegante ontwerpen. We zien graag en worden graag gezien. Originaliteit is het sleutelwoord en onder die noemer tonen we u graag enkele van de mooiste, gekke en meest originele polshorloges  van het moment. Laat u niet afschrikken maar vooral charmeren door sommige van deze ongewone (of buitengewone) hebbedingetjes. 

 • Hunter 1000 manieren om “Ik hou van je” te zeggen

  Op zoek naar een klassiek en tijdloos cadeau, met een onverwachte en indrukwekkende twist? Uiteraard zijn onze houten horloges dan iets die in deze categorie valt. Hier vind je een lijst met graveer ideeën. Onze horloges worden met de hand ontwikkeld en elk stuk hout is anders, waardoor uw horloge uniek zal zijn. Maar u wilt ook nog een speciale boodschap erop graveren. Wij krijgen dagelijks tientallen verzoeken om een horloge te graveren met een speciale tekst. Ben jij ook opzoek naar een bijzondere tekst om te graveren op de achterkant van het horloge. Wij verzamelen in deze blog een mooi overzicht van teksten die de liefde kunnen uitdrukken. Wij halen uw creatieve blokkade weg.

  Continue Reading

 • Houten horloge als persoonlijk trouwcadeau Trouwcadeau

  Een bruiloft is altijd een bijzondere gebeurtenis. Twee geliefden geven elkaar het ja-woord en wanneer jij ben uitgenodigd voor zo’n bruiloft, wil je natuurlijk wel een speciaal trouwcadeau geven. Wij hebben een geweldige tip voor je! Wat dacht je van een houten horloge dat je kunt laten graveren met een persoonlijke boodschap?

  Continue Reading

 • Houten zonnebrillen collectie Heerlijk weer op komst, tijd voor een houten zonnebril

  Zonnebrillen worden niet alleen gekocht om je ogen tegen de scherpe zon te beschermen, maar ook om een fashion statement te maken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een houten zonnebril aan te schaffen. Wat is hier zo bijzonder aan en waarom zou je ervoor kiezen?

  Continue Reading

 • Valentijnsdag: maak het onvergetelijk met een gegraveerd horloge

  Valentijnsdag komt er weer aan, dit is natuurlijk de dag van de liefde en het ideale moment om jouw geliefde te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Dat kun je doen door bijvoorbeeld een Valentijnkaart te sturen of een bos bloemen te geven, maar het kan beter. Bijvoorbeeld middels een Houten Horloge van Greenwatch. Deze kan zelfs een persoonlijke boodschap of een datum bevatten.
  Continue Reading