Klantenservice van Greenwatch

Wat is Greenwatch?

Greenwatch is een online winkel voor houten horloges en zonnebrillen in Nederland. Ons eigen merk Greenwatch staat voor duurzaamheid, elegantie en wij onderscheiden ons van andere merken door de beste kwaliteit/prijs verhouding te bieden en in te zetten op top service. Voor zowel dames & heren bieden wij een assortiment horloges en brillen. Deze zijn allemaal met de hand gemaakt en klanten kunnen kiezen uit allerlei houtsoorten en monturen. De voordelen van houten horloges en zonnebrillen, ten opzichte van producten die geproduceerd worden uit andere materialen, liegen er niet om.

Voordelen van onze houten accessoires

  • Beste kwaliteit/prijs verhouding in Nederland
  • Licht van gewicht dus veel draagcomfort
  • Echte eyecatchers, ga mee met de tijd!
  • Keuze uit talloze modellen en houtsoorten
  • Voor zowel mannen als vrouwen
  • Wij planten een boom terug als u een bestelling plaatst
  • Houten horloges zijn zeer geschikt voor mensen met een huidallergie

Waar staan we voor?

Greenwatch staat voor duurzaamheid. Duurzaam ondernemen staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Dit ziet u bij ons terug doordat we bij ieder product dat we verkopen een boom terugplanten. Op die wijze leveren wij en onze klanten een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van CO2 uitstoot wereldwijd. Greenwatch staat ook voor de beste prijzen voor de hoogste kwaliteit! Onze horloges en brillen worden met veel zorg met de hand in elkaar gezet en wij kiezen voor de beste houtsoorten. Zo krijgt u als klant gegarandeerd een kwaliteitsproduct in handen maar wél voor de laagste prijs!

Hoe klanten ons beoordelen?

Greenwatch levert uitstekende producten, een snelle levertijd, een voortreffelijke klantenservice en dat zien wij terug in de hoge beoordelingen die klanten ons geven. Zo is het gemiddelde cijfer waarmee onze klanten ons beoordelen een 9.0! Ook u kunt een beoordeling voor ons achterlaten wanneer u bij ons een bestelling hebt gedaan. Mocht u vragen hebben over onze producten, bestelling, garantie of andere vragen hebben, dan verzoeken we u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Hoe kunt u contact met Greenwatch opnemen?

Neem contact op met de klantenservice van Greenwatch indien u vragen hebt of geholpen wilt worden. Er zijn meerdere manieren om contact met ons op te nemen. Met het contactformulier hiernaast, via Whatsapp (snelste!), per email of Facebook.

Contactgegevens

GREENWATCH
Hyacint 119
2215CT Voorhout

Mail ons met uw vragen op:
info[apenstaartje]greenwatch[punt]nl

www.greenwatch.nl
KVK: 53986644
BTW: NL002272396B86

Bij ons is bekend geworden dat er mails vanuit onze naam worden verzonden over relatiegeschenken door een affiliate partner. Deze mails zijn ongewenst en wij hebben de betreffende partij inmiddels verwijderd van ons programma. Tevens zijn er maatregelen genomen om dit in de toekomst te voorkomen. Excuses voor het ongemak.