Greenwatch plant record aantal bomen

Greenwatch is van mening dat producten die verkocht worden op zijn minst de natuur moeten herstellen, maar nog beter nog verbeteren. Bij elk verkocht houten horloge planten wij een boom terug via een stichting. Dit is meer dan wij nodig hebben voor het horloge en op deze manier is elke aankoop via onze website een duurzame aankoop. Hiervoor werken wij samen met twee verschillende stichtingen namelijk Plant A Billion Trees en OneTreePlanted die voor ons de bomen planten.

OneTreePlanted gekozen om de bomen te planten

Voor de afgelopen periode is gekozen om te planten via OneTreePlanted waarbij rekening is gehouden met de verkoop via de verschillende kanalen online en offline. Sinds kort is het namelijk zo dat wij steeds meer verkooppunten in Nederland hebben waarbij dezelfde voorwaarden geldt omdat wij als merk voor deze garantie staan.

Maar liefst 850 bomen zijn er geplant!

Voor de afgelopen periode zijn maar liefst 850 bomen geplant, waar wij heel trots op zijn. Gezien de stijging in de online markt verwachten wij over 2016 dit aantal te verdubbelen. Op dit moment staat het totaal aantal bomen sinds oktober 2013 op ruim 2000 die geplant zijn dankzij de mensen die bij ons een horloge kopen. Op dit resultaat zijn wij trots en hopen met u nog vele bomen te mogen planten.

Met OneTreePlanted zijn er afspraken gemaakt over de planting van de bomen. Zij zullen een foto reportage maken van het moment later in dit seizoen wanneer de bomen geplant zullen worden. Over deze planting zal tegen die tijd een blog worden geschreven welke gedeeld wordt op onze Facebook pagina. Like ons dus daar om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws.

Rest ons nog u te bedanken als klant voor de afgelopen periode en met de oog op de toekomst hopen wij dit soort nieuws nog veel vaker te mogen brengen om de wereld een beetje beter te maken.

Voor elk verkocht horloge planten wij een boom