Hoeveel kost het om een horloge te laten graveren?

Een houten horloge is vrij uniek en bovendien ook een prachtig accessoire. Het kan daarom een prachtig idee zijn om een horloge van hout aan iemand cadeau te doen of om er een voor uzelf aan te schaffen. Indien u een houten horloge koopt, is het ook mogelijk om deze te laten graveren. Bij Greenwatch zijn we in staat om een houten horloge van een persoonlijke boodschap naar wens te voorzien. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een datum voor u op het horloge graveren, maar ook het graveren van woorden behoort tot de mogelijkheden.

Onze houten horloges

Houten horloges van hoge kwaliteit zijn lastig te vinden. Bij Greenwatch kunt u echter zeker zijn van horloges van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast hebben wij veel verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Hierdoor is er voor iedereen een passend horloge te vinden. Heeft u een mooi model gevonden? Dan heeft u bij de meeste modellen ook de mogelijkheid om deze te laten graveren. Voordat u een artikel toevoegt aan uw winkelmand, voert u in het daarvoor bestemde vak in welke tekst u gegraveerd wilt hebben. Indien u hier niets invult, wordt het horloge niet gegraveerd.

De levertijd van een gegraveerd horloge, is net iets langer dan dat van niet-gegraveerde horloges. Een gegraveerd horloge wordt namelijk speciaal voor u gespecialiseerd. Indien u spoed heeft, raden wij u aan om vooraf contact met ons op te nemen. Op deze manier voorkomt u namelijk dat u in de problemen komt dankzij de levertijd.

Model Maestro
Model Greenwatch Maestro

De kosten

Hoeveel het nou precies kost om een horloge te laten graveren? Per horloge worden de kosten voor het graveren aangegeven. Momenteel betaalt u €12,50 extra indien u een houten horloge laat graveren. Hier krijgt u wel een zeer uniek accessoire voor terug. Een gegraveerd horloge is bovendien ook hét perfecte cadeau.

Als u een horloge door ons laat graveren, werken wij doorgaans met lettertype Calibri Bold. U heeft echter ook de mogelijkheid om voor een ander lettertype te kiezen. Heeft u het liefste dat uw tekst in een ander lettertype gegraveerd wordt? Dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen. Wij raden u aan om een lettertype te kiezen dat niet al te dun is, zodat het resultaat mooi oogt. Indien een lettertype toch aan de dunne kant is, zullen wij vooraf contact met u opnemen.

De beste service

Bij Greenwatch verkopen en graveren we niet alleen prachtige horloges, maar vinden we het ook belangrijk dat u tevreden bent. Dit merkt u terug aan onze uitstekende service. Bent u benieuwd naar bepaalde mogelijkheden? In dit geval raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Zo staan wij graag voor u klaar als u een speciale wens wilt vervullen. Een houten horloge is al vrij uniek, maar wij maken het graag nóg persoonlijker voor u. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook in staat om symbolen zoals hartjes te graveren. De mogelijkheden zijn eindeloos als u voor Greenwatch kiest!