Home

HOUTEN.HORLOGES

State of the Art houten horloges geleverd met de top service van Greenwatch.

ONZE HOUTEN HORLOGE COLLECTIE


Houten horloges van Greenwatch
: Blijf bij de tijd en bestel een horloge van hout. Want een houten horloge heeft veel voordelen in vergelijking met een normaal horloge. Iets verderop deze pagina informeren we u er uitvoerig over. Hout is een duurzaam product en blijft altijd voorhanden. Bij Greenwatch kiest u daarom uit een groot assortiment houten horloges. Geschikt voor zowel dames als heren en in allerlei uitvoeringen, houtsoorten en designs. Wat een houten horloge van Greenwatch uniek maakt, is dat ze met de hand in elkaar worden gezet. Het horlogemerk Greenwatch is een merk dat op de Nederlandse markt de hoogste kwaliteit houtgemaakte horloges aanbiedt en wij zijn tevens de goedkoopste aanbieder van ecologische horloges. Onze zonnebrillen zijn net als de horloges van sterke kwalitiet en hebben de beste prijs-/kwaliteit verhouding van Nederland.

Eco vriendelijke houten horloges

Houten horloges zijn een trend in Amerika en de verkoop daarvan heeft ook in Europa een grote vlucht genomen. Naast het feit dat een horloge die is gemaakt van hout een echte eyecatcher is, zijn de horloges in trek vanwege de duurzaamheid. Niet alleen zijn de horloges onverslijtbaar en spatwaterdicht, ook ontziet u met deze kleine investering het milieu. Voor de productie van hout zijn natuurlijk bomen nodig. Greenwatch plant een boom terug voor elk verkocht horloge! Zo levert u direct een bijdrage aan de natuur wereldwijd.

Meer dan alleen horloges

Naast een houten horloge kunt u bij GreenWatch ook een bijpassende houten zonnebril uitkiezen. Zo bent u niet alleen bij de tijd maar krijgt u nog meer uitstraling met onze natuurlijke producten.

 

 

Waarom Greenwatch?

– Bij Greenwatch koopt u houten horloges met de beste prijs/kwaliteit verhouding
– Wij planten een boom terug voor elk verkocht horloge
– Kies uit verschillende houtsoorten zoals zebrahout en ebbenhout
– De horloges zijn met de hand in elkaar gezet en geschikt voor iedereen
– Levering al binnen 2 werkdagen

Voordelen van houten horloges

Is het kopen van houten horloges een verstandige keuze? Dat is het absoluut! De voordelen ten opzichte van gewone horloges zijn legio. Neem alleen al het gewicht: Horloges van Greenwatch wegen vrijwel niets. Niets is hinderlijker dan zware horloges. Naast dit praktisch voordeel zijn houten horloges ook echte eyecatchers.

De structuur en kleur van het hout maakt mensen gelijk enthousiast. Het produceren van horloges van bijvoorbeeld metaal is erg milieubelastend. Voor onze horloges van houten worden geen chemicaliën gebruikt! Een extra voordeel die houten horloges hebben ten opzichte van gewone horloges, en waaraan sommigen voorbijgaan, is dat u ze kan combineren met ieder outfit. Het maakt daarbij niet uit hoe u gekleed gaat. Casual, zakelijk, sportief… Een houten horloge heeft van zichzelf een rustige en toegankelijke uitstraling en is een prachtige accessoire die u kan combineren met vrijwel elk kledingstuk! Daarnaast zijn onze horlogekast en band geheel van hout gemaakt!

Horloges tegen huidallergie

Hebt u contacteczeem of een andere huidallergie? Dan heeft u waarschijnlijk ook een overgevoeligheid voor metalen-, kunststof- of lederen horlogebandjes. Een reden des te meer om voor een houten horloge te kiezen!

 

[mpc_vc_icon_column icon=”_none” title=” GRATIS LEVERING IN NL” text=”De prijzen die op onze website staan zijn altijd inclusief verzendkosten.”]
[mpc_vc_icon_column icon=”_none” title=”VRAGEN?” text=”Wij staan altijd klaar om u te helpen via E-mail of Facebook, geen enkel probleem.”]
[mpc_vc_icon_column icon=”_none” title=”ECO VRIENDELIJK” text=”Een Greenwatch houten horloge is een bewuste aankoop, want voor elk verkocht horloge planten wij een boom terug.”]
[mpc_vc_icon_column icon=”_none” title=”LIKE ONS” text=”Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwe modellen? Like ons dan op Facebook.”]

WIJ STAAN OPEN VOOR ALLES

Wij helpen u graag verder.