Houten horloges collectie

Vandaag besteld? Uw horloge wordt uiterlijk de volgende werkdag verzonden.

Greenwatch horloges

U bent op zoek naar een nieuw horloge? Kies dan voor een houten horloge. In Amerika zijn houten horloges een ware trend en het lijkt in Nederland ook aan te slaan. De voordelen van horloges die zijn gemaakt van hout zijn legio. Neem ten eerste het gewicht: Horloges die zijn gemaakt van metaal zijn tot 2 maal zo zwaar als de houten horloges van Greenwatch. Daarnaast voorkomt het dragen van een houten horloge tal van ergernissen; Koude metalen op uw huid, gespen die prikken of leren horlogebandjes die zweten? Met onze Greenwatch houten horloges hebt u daar nooit meer last van!

Met de hand in elkaar gezet

Met de aanschaf van een houten horloge koopt men geen massaproduct. Integendeel. Want onze horloges worden namelijk met de hand in elkaar gezet. Dat maakt uw nieuwe accessoire extra bijzonder. U kunt onze bijzondere horloges natuurlijk cadeau doen aan uzelf maar het is ook een bijzondere accessoire om cadeau te doen aan een ander!

Beste kwaliteit/prijs verhouding

Greenwatch is trots op het feit dat het in Nederland houten horloges kan leveren met de beste kwaliteit/prijs verhouding. Bij geen enkele andere winkel in Nederland koopt u goedkopere houten horloges van deze kwaliteit.

Duurzaamheid

Waar horloges, die zijn geproduceerd uit andere materialen zoals metaal en kunststof, nogal een milieubelastend proces moeten doorstaan, worden onze houten horloges eco vriendelijk geproduceerd! Daarnaast planten we voor elk verkocht horloge een boom terug.

Vrouwen horloge van hout

Greenwatch verkoopt horloges die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Vrouwen hebben doorgaans een andere polsdikte dan mannen maar ook een andere voorkeur voor stijl en uitstraling. Houten horloges voor dames worden dan ook vervaardigd uit verschillende hoogwaardige houtsoorten. De houtsoort bepaald voor een groot gedeelte de uitstraling van de accessoire. Hoogwaardige houtsoorten zijn onder andere ebbehout, eikenhout en bamboo. Een groot voordeel van houten vrouwenhorloges is daarnaast dat u deze kan combineren met vrijwel iedere outfit en kledingstijl. De horloges hebben namelijk van zichzelf al een rustige uitstraling en daardoor zijn ze gemakkelijk te combineren met verschillende soorten kledingstijlen.

Graveren

Bij Greenwatch is het mogelijk om uw houten horloge te laten graveren met een bijzondere tekst, persoonlijke boodschap, een datum of wat u maar wilt. De opgegeven tekst zal op de achterkant van het horloge worden gegraveerd. Standaard gebruiken wij het lettertype Calibri Bold in verband met de leesbaarheid, maar u kunt zelf lettertypes en symbolen bepalen. Alle informatie over uw houten horloge met tekst kunt u vinden op onze graveer pagina.

Mannen horloge van hout

Greenwatch verkoopt dames & heren horloges. Houten horloges voor mannen hebben meerdere voordelen in vergelijking met gewone horloges. Neem alleen al de uitstraling: Hout heeft een bijzondere kleur en structuur die door geen enkele andere materiaalsoort te evenaren is. U draagt een horloge met een unieke uitstraling. Een groot voordeel is daarnaast dat deze horloges voor mannen licht van gewicht zijn. U voelt nauwelijks dat u een horloge om de pols draagt! Onze mannen horloges van hout hebben al een minimum gewicht van 50 gram. Deze horloges passen bij ieder outfit. Of men nou sportief, zakelijk of casual gekleed gaat. Wilt u een houten horloge die luxe, duurzaamheid en kwaliteit uitstraalt? Dan kiest u automatisch voor een houten horloge van Greenwatch!