Hout horloge voor de vrouw!

Als je op zoek bent naar een horloge die er net wat anders uit ziet dan de horloges die je bij jouw vriendinnen om de pols ziet zitten, kun je een houten horloge aanschaffen. Een houten horloge onderscheidt zich van het standaard stalen horloge, het horloge met een leren bandje en het kunststof horloge door de unieke uitstraling van het houten accessoire. Zo is het horloge niet van staal, leer of kunststof gemaakt, maar is de kast om het horloge volledig van hout vervaardigd. Hierdoor krijgt het horloge niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar ziet het horloge er bovendien uniek uit. Meer weten over houten horloges dames? Lees dan meer over dit onderwerp in dit artikel.

HOUTEN HORLOGES DAMES VAN DIVERSE HOUTSOORTEN

Houten horloges dames worden vervaardigd uit diverse soorten kwalitatief hoogwaardig hout, zoals eikenhout, ebbehout en bamboo. De houtsoort die er gebruikt wordt om de houten horloges te vervaardigen, heeft een grote invloed op de uitstraling van het horloge. Zo zijn houten horloges dames van ebbehout bijvoorbeeld iets donkerder dan houten horloges vrouwen van eikenhout, waardoor de horloges een hele andere uitstraling krijgen. Daarnaast heeft de houtsoort van het horloge niet alleen invloed op de uitstraling van het horloge, maar ook op het gewicht van een houten horloge. Zo is een houten horloge van bamboo iets lichter dan een houten horloge van een andere houtsoort, simpelweg omdat bamboo een lichter materiaal betreft.

Wat alle houten horloges dames met elkaar gemeen hebben, is het feit dat de houten horloges vrouwen van het beste hout op de markt gemaakt zijn. Dit zie je niet alleen terug in de luxe en kwalitatief hoogwaardige uitstraling van het horloge, maar merk je ook aan de kwaliteit van het horloge en de levensduur van het accessoire.

HOUTEN HORLOGES DAMES VOOR IEDERE OUTFIT

Of je nu dagelijks door het leven gaat in een sportieve outfit, je prettig voelt in een casual kleding of juist iedere dag een mantelpakje moet dragen op je werk: houten horloges dames zijn voor iedere outfit en iedere stijl geschikt. Dit komt omdat houten horloges dames een vrij rustige en toegankelijke uitstraling hebben, die eenvoudig gecombineerd kan worden met diverse soorten kledingstijlen. Het houten horloge is dan ook een prima combinatie met een sportieve outfit, maar kan ook een unieke draai geven aan een casual outfit of een speels element toevoegen aan een nette outfit met een mantelpakje. Wat je ook voor kleding draagt en wat jouw persoonlijke stijl ook is: het houten horloge kan eenvoudig gecombineerd worden met jouw huidige garderobe.

SHOP JOUW FAVORIETE HORLOGE ONLINE

Ben je overtuigd van de voordelen van houten horloges dames en wil jij ook een houten horloge aan jouw collectie met accessoires toevoegen? Shop jouw favoriete houten horloge dan eenvoudig online, want online zijn er vele verschillende houten horloges vrouwen te vinden. Houten horloges hebben overigens een aantrekkelijke prijs, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je veel geld moet investeren in jouw bijzondere accessoire. Naast horloges voor dames hebben wij ook houten herenhorloges in ons assortiment.

Diamond Groen