Graveer houten horloge met tekst

Het personaliseren door uw houten horloge te graveren maakt uw cadeau compleet en is een van de unieke mogelijkheden die Greenwatch u aanbiedt. Wij gebruiken een lasertechniek om uw persoonlijke boodschap in de achterkant van het horloge te graveren. Zo kunt u een belangrijke datum, persoonlijk bericht of wat dan ook achterlaten.

Houten horloge graveren

Afhankelijk van het model die u kiest om te graveren kunt u uw eigen boodschap bij uw bestelling bijvoegen. Wij zullen voor u de boodschap in de achterkant van het houten horloge graveren. Houdt er rekening mee dat door het personaliseren de levertijd wat langer is dan normaal, namelijk maximaal 3 werkdagen. Dit is afhankelijk van de drukte op dat moment. Heeft u spoed met uw bestelling? Neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden zodat u niet voor verrassingen komt te staan m.b.t. de levertijd.

Mogelijkheden

Omdat wij alles zelf graveren door middel van een lasertechniek zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u zelf lettertypes en verschillende designs kiezen. Heeft u een speciale wens? Neem eerst contact met ons op wat u wilt zodat wij u kunnen helpen hierin. Wij zullen tot het uiterste gaan om het al zo unieke houten horloge, nog persoonlijker voor u te maken. Kijk daarvoor op onze contactpagina. De leesbaarheid van het laseren is afhankelijk van de houtsoort. Zo is het op een lichte houtsoort als Eikenhout en Bamboo gemakkelijker leesbaar dan op donkere houtsoorten zoals Ebbenhout. Beide is in het licht zonder problemen leesbaar.

Standaard graveren wij in het lettertype Calibri Bold. Dit zorgt voor een goede leesbaarheid op het horloge. Wilt u een ander lettertype, dan kunt u dit aangeven tijdens het afrekenen in het opmerkingen veld. Zorg ervoor dat uw lettertype niet te dun is, anders gaat dit ten koste van de leesbaarheid. Wij zullen bij een te dun lettertype altijd eerst contact met u opnemen over de mogelijkheden. Dus geef vooral uw wensen aan. M.b.t. icoontjes als een hartje kunt u dit ook aangeven tijdens het afrekenen in het opmerkingen veld. Dit is geen enkel probleem.

Greenwatch heeft inmiddels 5+ jaar ervaring met graveren en heeft in die jaren duizenden horloges gegraveerd. Voor ons is niets te gek. Heeft u vragen? Stuur ons gerust een WhatsApp bericht, dan kunnen wij u snel adviseren.

Retourneren

Omdat wij het horloge voor u graveren en daarmee persoonlijk maken is het helaas niet mogelijk om uw horloge te retourneren. Uiteraard heeft u garantie op het houten horloge wanneer u eventueel problemen ondervindt, want bij ons staat de service en daarmee de klant op 1.

Op zoek naar graveerideeën? Lees onze blog met meer dan 50 graveer tips!

Hieronder vindt u een voorbeeld van een gravure.

Horloge van hout met gravure voor bruiloft

Dit horloge is speciaal gegraveerd voor een bruiloft.

Zo kunt u zelf het lettertype kiezen, welke u kunt doorgeven in de notities tijdens het afrekenen.
Kunnen hebben wij de mogelijkheid om uw gewenst icoontje of afbeelding te graveren.