Houten horloges met een automatisch uurwerk

De markt van de horloges is in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Dit is in de eerste plaats te danken aan de technologische ontwikkelingen. Dankzij de technologische ontwikkelingen zijn de horloges steeds innovatiever geworden. Dat is overigens deels ook te danken aan de vreselijk handige mensen die horloges hoogstpersoonlijk in elkaar zetten. Voornamelijk het uurwerk is daarbij een onderdeel waarbij dergelijke mensen zich kunnen onderscheiden.

Door de technologische ontwikkelingen wordt het ‘standaard’ horloge steeds meer vervangen door alternatieve horloges. Voorheen hadden nagenoeg alle horloges een batterij. Deze batterij zorgde ervoor dat de klok liep en zou blijven lopen. Door de technologische ontwikkelingen is een automatische horloge op de markt gekomen. Een automaat heeft geen batterijen nodig; in de meeste gevallen laadt een dergelijke horloge zich op met behulp van armbewegingen. Dit heeft tot gevolg dat je geen batterijen voor je horloge hoeft te kopen.

Het is tegenwoordig bij greenwatch.nl ook mogelijk om een houten kinetisch horloge te kopen. Een dergelijk horloge bestaat volledig uit hout, maar aan de binnenkant zit een bepaald mechanisme waarmee het horloge zichzelf automatisch oplaadt. Dit is een zeer prettige situatie; je horloge zal nooit meer stil staan en ook hoef je nooit meer een batterij voor je horloge te kopen. Een kinetisch houten horloge is een uniek soort horloge.

Een automatisch houten horloge kan je erg voordelig bij greenwatch.nl kopen. Wij zijn de specialisten met betrekking tot het aanbieden van houten horloges. Het is tevens bij ons mogelijk om een naam in je kinetisch houten horloge aan te bieden.

Geniet nu direct van alle voordelen die een automatisch houten horloge biedt. Twijfel niet langer en bestel direct je houten horloge bij greenwatch.nl. Je horloge ligt dan binnen twee werkdagen bij jou op de deurmat!

Op dit moment bieden wij bij Greenwatch twee unieke horloges aan met een automatisch / kinetisch uurwerk: Java & eXtreme.