Houten horloges met tekst

Horloges zijn al decennialang één van de meest gebruikte accessoires, voor zowel heren als dames. Een horloge geeft de drager een extra uitstraling. In de afgelopen periode zijn er steeds meer verschillende horloges op de markt gekomen. De verschillen tussen deze horloges uiten zich onder andere in het uiterlijk, het materiaal en het uurwerk. Ook zit er een groot verschil in de prijsklasse van sommige horloges. Sinds enige tijd zijn de houten horloges erg in trek bij horloge liefhebbers. Een horloge krijgt een erg unieke uitstraling, doordat deze van hout onttrokken is. Een leuk element bij een houten horloge is de kleur van het hout. Hout kan verschillende soorten tinten hebben, waardoor men kan variëren bij de houten horloges. Eikenhout (licht), Ebbenhout (Donker) of combinatie ervan in de vorm van Zebrahout. Maar een Houten Horloge graveren is natuurlijk helemaal een bijzondere combinatie.

Houten Horloge met uw persoonlijke tekst

Bij Greenwatch.nl is het mogelijk om de houten horloges volledig naar jouw wens te maken. Wij leveren namelijk houten horloges waarbij je een boodschap in het hout kan laten graveren. Je kan een naam aan de achterkant van de horlogekast laten graveren. Dit kan een persoonlijk bericht, datum of naam zijn, alles is mogelijk. Hierdoor wordt het horloge een uniek horloge waarvan er maar één op de wereld is. Het is ook erg leuk om een dergelijk houten horloge met gegraveerde tekst aan een vriend of vriendin cadeau te geven.

Bij het laten graveren van tekst in je horloge heb je meerdere keuze. Je kan kiezen uit verschillende designs en verschillende lettertypes. Zo kan je bijvoorbeeld voor een bepaald lettertype kiezen in een bepaald formaat. Op die manier kan je het horloge helemaal naar eigen wens maken. Met behulp van speciale lasertechnieken zorgen wij ervoor dat de naam op de perfecte manier in het horloge gegraveerd wordt. Standaard gebruiken wij Calibri Bold i.v.m. de leesbaarheid, maar alles is mogelijk. Of heeft u een speciaal teken of logo? Stuur ons dan een mailtje en wij helpen u graag verder ermee. Een houten horloge met je eigen boodschap is erg gaaf en kan als het perfecte cadeau dienen!