Houten zonnebrillen

Naast een ruim assortiment houten horloges kunt u kiezen uit diverse bijpassende houten zonnebrillen van Greenwatch! Wij zijn ons ervan bewust dat smaken nogal verschillen. Daarom hebben we zowel voor dames & heren prachtige zonnebrillen geselecteerd waarmee u zeker opvalt! Houten zonnebrillen zijn doorgaans veel lichter van gewicht dan zonnebrillen die zijn gemaakt van andere materialen, zoals kunststof en brillen waarin veel metalen onderdelen zijn verwerkt. Het voordeel daarvan spreekt voor zich, want niets is hinderlijker dan een te zware zonnebril die telkens van uw neus afglijdt. Onze houten zonnebrillen staan voor comfort en vakmanschap. Want de brillen worden ook nog eens met grote zorg handmatig in elkaar gezet.

Verschillende soorten hout

Onze zonnebrillen van hout zijn beschikbaar in diverse monturen maar u kunt ook zelf uw favoriete houtsoort bepalen. Zo kan men kiezen uit houtsoorten zoals bamboo, ebbehout of eikenhout. Dit zijn allemaal hoogwaardige houtsoorten met elk een eigen, unieke uitstraling en structuur. U kan natuurlijk in onze webshop direct meerdere soorten zonnebrillen bestellen en deze afwisselend dragen.

Voor dames & heren

Onze houten zonnebrillen zijn geschikt voor dames & heren. Kies voor een traditioneel, trendy of stijlvol montuur.

Uw houten zonnebril past bij ieder outfit!

Net zoals onze horloges passen ook de Greenwatch houten zonnebrillen vrijwel bij elk outfit! Hout straalt van zichzelf rust uit en is daardoor gemakkelijker te combineren met welke kledingstijl dan ook dan horloges die zijn gemaakt van andere materialen.

Met oog voor duurzaamheid

Greenwatch hecht veel waarde aan duurzaamheid. Misschien is dat ook de reden waarom zowel houten horloges als zonnebrillen een trend zijn geworden in Amerika en naar Europa is overgewaaid. Zonnebrillen die worden geproduceerd met andere materialen dan hout, zijn nogal belastend voor de natuur. Onze houten zonnebrillen echter worden alleen verwerkt uit hout. Dit is een veel eco vriendelijker wijze van produceren! Bestelt u naast een zonnebril gemaakt van hout ook een van onze Greenwatch horloges? Dan planten we daarvoor een boom terug!

De beste prijs/kwaliteit verhouding

Koopt u een zonnebril van hout van Greenwatch? Dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Dat betekent niet dat u diep in de buidel moet tasten voor deze stijlvolle accessoires. Integendeel zelfs! Wij bieden namelijk de beste prijs/kwaliteit verhouding in Nederland. Goedkopere zonnebrillen van deze hoge kwaliteit komt u nergens anders tegen.