Op zoek naar een origineel horloge? Kies dan voor een houten horloge!

Ben jij op zoek naar een origineel horloge dat u cadeau kunt doen of zelf kunt dragen? In dit geval is een houten horloge ontzettend leuk! Houten horloges zijn momenteel een heuse trend in Amerika en deze trend lijkt op het moment over te waaien naar Europa. Om deze reden hebben wij van Greenwatch besloten om een eigen merk op te zetten. Als u voor Greenwatch kiest, kunt u zeker zijn van een horloge van hoge kwaliteit. Wij bieden diverse houten horloges aan, waardoor u voldoende keuze heeft.

De mogelijkheid om een horloge te graveren

Vindt u het belangrijk dat uw houten horloge écht uniek wordt? In dit geval kan het een goed idee zijn om het horloge te laten graveren. Bij Greenwatch bieden we u deze mogelijkheid. Voordat u een horloge aan uw winkelmand toevoegt, kunt u aangeven welke tekst u gegraveerd wilt hebben. Behalve een tekst kunt u ook een symbool of een speciale datum laten graveren. Hierdoor vormt het houten horloge echt een persoonlijk en uniek cadeau. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het horloge voor uzelf te graveren. Indien u op zoek bent naar een betaalbaar, maar uniek horloge, bent u bij ons absoluut aan het juiste adres.

Standaard graveren wij horloges met het lettertype Calibri Bold. Geeft u de voorkeur aan een ander lettertype, kunt u dit altijd bij ons aangeven. Wees u er wel van bewust dat het lettertype niet te dun moet zijn. Indien u toch voor een erg dun lettertype kiest, nemen wij vooraf altijd contact met u op.

Houten Horloge Graveren
Gravure bij een Houten Horloge Greenwatch Nightfall

De voordelen van een houten horloge

Een houten horloge heeft veel voordelen. Om te beginnen zit een horloge van hout erg prettig rondom de pols. Hout voelt namelijk comfortabel aan en bovendien zijn de horloges erg licht. Daarnaast is een horloge van hout ontzettend prettig als u contacteczeem of een andere huidallergie heeft. Zelfs de bandjes van onze horloges zijn immers van hout gemaakt. Bovendien worden de horloges handmatig in elkaar gezet, waardoor u verzekerd kunt zijn van uitstekende kwaliteit. Uiteraard mogen we niet vergeten om te benoemen dat houten horloges warmte en rust uitstralen. Het horloge past bij vrijwel ieder outfit.

Een uniek voordeel van Greenwatch horloges, is dat wij een boom planten voor ieder horloge dat wij via onze webwinkel verkopen. Hout is vrijwel het enige materiaal dat wij voor de productie van een horloge nodig hebben. Doordat wij een boom terugplanten voor ieder verkocht horloge, hoeft u niet bang te zijn dat u de productie van het horloge ten koste gaat van het milieu, integendeel zelfs.

Welk model past bij u?

Greenwatch heeft een ruim assortiment, waardoor er voor iedereen een passend horloge te vinden is. Wij hebben zowel dames als heren horloges. Vraagt u zich af welk model het beste bij u past? In dit geval kunt u er altijd voor kiezen om een van onze verkooppunten te bezoeken. Op deze manier kunt u de horloges met eigen ogen bekijken.