Een duurzaam en persoonlijk relatiegeschenk

Bedrijven geven hun zakenpartners regelmatig een relatiegeschenk als blijk van waardering voor de samenwerking. Dit kan gebeuren na het afronden van een gezamenlijk project, aan het einde van het jaar als kerstcadeau of een ander moment. Maar laten we eerlijk zijn, de creativiteit is vaak ver te zoeken. Ondanks de waardering kan je rond de feestdagen de flessen wijn op een rij stellen. Of dat nou echt indruk maakt?

Stap daarom af van het bloemetje of flesje wijn. Ga voor iets wat volledig persoonlijk gemaakt kan worden, duurzaam is en zeker niet vergeten zal worden. Sinds 2013 ontwerpen wij houten horloges met oog voor elk detail, inclusief de duurzaamheid factor. Wij planten namelijk voor elk verkocht horloge een boom terug via OneTreePlanted, meer dan wij nodig hebben voor het horloge.

Het personaliseren van uw houten horloge door te graveren maakt uw relatiegeschenk compleet en is een van de unieke mogelijkheden die Greenwatch aanbiedt. Wij gebruiken een lasertechniek om een persoonlijke boodschap in de achterkant van het horloge te graveren. Denk hierbij aan projectnaam, datum of uw eigen bedrijfslogo.

Houten horloge graveren als persoonlijke relatiegeschenk

Wanneer u uw logo of andere boodschap wilt laten graveren zal dit op de achterkant van het horloge zijn. Het laten graveren van uw horloge hoeft geen langere levertijd op te leveren. Doorgaans versturen wij uw horloge de eerst volgende werkdag. Mocht u écht haast hebben met uw relatiegeschenk, stuur ons gerust een WhatsApp bericht. Hiermee kunnen wij de levertijd bevestigen en heeft u deze zeker op tijd binnen.

Wilt u uw logo op de achterkant, dan zult u zien dat dit niet geupload kan worden. Vul bij het gekozen horloge dan “zie notities” in, zodat de kosten voor het graveren wel verwerkt worden. U kunt vervolgens bij de notities tijdens het afrekenen aangeven wat u precies wilt. Betreft dit een afbeelding, stuur na de bestelling uw afbeelding naar ons per mail ([email protected]). Benoem hierin uw bestelnummer en wij regelen de rest. Bij eventuele twijfels zullen wij per mail of telefoon contact met u opnemen.

Bestel uw persoonlijke relatiegeschenk met extra korting

Wat is er mooier dan wat extra korting op uw relatiegeschenk. Wanneer u voor minimaal €150,00 besteld (> 2 horloges) dan geven wij 10% extra korting met de code RELATIEGESCHENK Een betere kwaliteit/prijs verhouding gaat u niet vinden. Deze code voor uw houten horloge is geldig tot einde van deze maand en alleen voor bedrijven waar wij contact mee hebben opgenomen via uw contactformulier in Maart of April 2023.

Bent u een verkoopwinkel en overweegt u om houten horloges in uw collectie op te nemen? Bekijk dan onze verkooppunten pagina voor meer informatie.

Horloge Black Friday