Een houten horloge als perfecte duurzame (relatie)geschenk

Bij ons is bekend geworden dat er mails vanuit onze naam worden verzonden over relatiegeschenken door een affiliate partner. Deze mails zijn ongewenst en wij hebben de betreffende partij inmiddels verwijderd van ons programma. Tevens zijn er maatregelen genomen om dit in de toekomst te voorkomen. Excuses voor het ongemak.

Houten horloges hebben zich bewezen als tijdloze en milieubewuste keuze voor relatiegeschenken en speciale mijlpalen binnen en buiten een organisatie. Met hun unieke mix van ontwerp, gewicht en duurzaamheid bieden ze meer dan alleen een geschenk; ze vertellen een verhaal van toewijding aan zowel stijl als milieubewustzijn.

Houten Horloges: Meer dan een tijdmetingsinstrument

Een horloge is meer dan alleen een manier om de tijd bij te houden; het is een verlengstuk van iemands persoonlijkheid en stijl. Houten horloges tillen dit concept naar een hoger niveau door natuurlijke elementen en vakmanschap te combineren. Elk horloge vertelt zijn eigen verhaal omdat het met de hand gemaakt wordt. Daarnaast zorgen de nerfpatronen van hout ervoor dat geen enkel horloge exact hetzelfde zal zijn. Deze unieke eigenschappen maken houten horloges een betekenisvolle geschenken.

In een tijd waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, zijn houten horloges de perfecte keuze voor organisaties die hun waardering willen tonen zonder concessies te doen aan hun ethische waarden. De horloges worden vervaardigd uit hernieuwbare bronnen, en het productieproces legt minder druk op het milieu in vergelijking met traditionele horloges. Door houten horloges te schenken, laat uw organisatie zien dat ze zich inzet voor een groenere toekomst. Ook bij een zakelijke aankoop planten wij een boom in samenwerking met de stichting OneTreePlanted.

Een geschenk met betekenis

Een houten horloge is niet zomaar een relatiegeschenk; het is een symbool van waardering en erkenning. Wanneer u ervoor kiest om dit horloge te geven als kerstcadeau aan uw medewerkers, als felicitatie voor het behalen van mijlpalen, of als blijk van dank aan uw partners, laat u zien dat u de ontvanger als individu waardeert. U geeft niet alleen een stukje vakmanschap, maar ook een herinnering aan een bijzonder moment.

Daarnaast kunnen houten horloges verder worden gepersonaliseerd met gravures, waardoor ze nog specialer worden. Voeg de naam van de ontvanger toe, een datum, een korte boodschap om het geschenk een persoonlijke touch te geven en/of het logo van uw onderneming. Dit benadrukt niet alleen het unieke karakter van het horloge, maar ook de bijzondere relatie die u met de ontvanger heeft.

Het schenken van houten horloges gaat verder dan een eenmalig gebaar. Het creëert een blijvende herinnering en versterkt de band tussen u en de ontvanger. Door een houten horloge te geven, investeert u in langdurige relaties en laat u zien dat u om de mensen achter de zaken geeft.

Kunt uw logo ook op het uurwerk komen? Dit is mogelijk in overleg vanaf 200 stuks. Anders kunnen wij uw logo alleen verwerken op de achterplaat van het horloge.

Ontdek de Collectie

Bij Greenwatch hebben we een uitgebreide collectie houten horloges die bij uw behoeften zal aansluiten. Wij hebben horloges voor heren, dames en unisex. Tevens garanderen dat wij het horloge altijd past, wordt het geleverd in een giftbox met het gereedschap om het op maat te maken. Bekijk onze collectie en kies het horloge dat het beste past bij uw waarderingsdoeleinden.

Neem vandaag nog contact op om uw offerte op te vragen of een bestelling te plaatsen. Maak uw geschenken extra bijzonder te maken. Gebruik het formulier hieronder voor een offerte aanvraag. U kunt ons ook mailen op [email protected]. Wij waarderen als u de volgende informatie daarin kan opnemen:

  • Welke horloges zou u willen en welke aantallen? Uiteraard kunnen wij u ook adviseren, zolang wij maar een indicatie hebben wat u zoekt. Alle aantallen zijn welkom.
  • Wanneer heeft u deze nodig?
  • Wilt u een gravure op het horloge? Zo ja, wat zou deze gravure zijn. Dit kan later nog aangepast worden voor de definitieve bestelling.

Wij komen binnen 24 uur bij u terug met meer informatie en een prijsopgave.

Horloge van hout met gravure voor bruiloft
Dit horloge is speciaal gegraveerd voor een bruiloft.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.