Valentijnsdag: maak het onvergetelijk met een gegraveerd horloge

Valentijnsdag komt er weer aan, dit is natuurlijk de dag van de liefde en het ideale moment om jouw geliefde te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Dat kun je doen door bijvoorbeeld een Valentijnkaart te sturen of een bos bloemen te geven, maar het kan beter. Bijvoorbeeld middels een Houten Horloge van Greenwatch. Deze kan zelfs een persoonlijke boodschap of een datum bevatten.

Valentijnsdag: de dag van de liefde

Valentijnsdag is de dag van de liefde. We laten elkaar op deze dag weten hoeveel we van elkaar houden en dat gaat vaak gepaard met cadeaus. Denk aan kaarten, bloemen of chocolade. Dit is de dag waarop Cupido zijn pijlen afvuurt.

Een houten horloge, een uniek cadeau

Ben jij op zoek naar een uniek Valentijnscadeau voor jou geliefde? Dan kun je kiezen voor een houten horloge. Zo’n horloge is trendy, ziet er mooi uit en kan ook nog eens extra persoonlijk worden gemaakt. Wanneer je je geliefde echt wilt laten zien hoeveel je van hem of haar houdt, dan kan een houten horloge van Greenwatch een goede optie zijn.

Laat het horloge graveren

Om het cadeau extra persoonlijk te maken, kun je bij Greenwatch je horloge ook laten graveren. Een speciale datum, speciale boodschap of tekens zijn allemaal mogelijkheden om in het houten horloge te verwerken. Denk aan een bericht voor je geliefde, of een zin die jullie altijd zeggen of iets dat heel typerend voor jullie is als stel. Een datum, zoals de dag waarop jullie samen waren is natuurlijk ook een optie. Behalve letters, kun je ook icoontjes laten graveren, zoals hartjes. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale laser. Hier kunnen we bij Greenwatch goede strakke lijnen trekken. Er zijn meerdere soorten lettertypes mogelijk, maar we kunnen niet ieder lettertype gebruiken. Het is vooral belangrijk dat de letters niet te dun zijn. Mocht je twijfelen of het lettertype van jouw keuze geschikt is, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder. Lees hier alles over het graveren van jouw horloge.

Koop samen een horloge

Je kunt natuurlijk ook als stel een horloge kopen. Vergelijk het met een soort vriendschapsbandjes, waarbij jullie er allebei eentje hebben. Je kunt dan bijvoorbeeld elkaars naam in de horloges laten graveren.

Interesse in een horloge? Bekijk onze volledige collectie.

Houten horloge graveren met boodschap