Verkooppunten

Houten horloges zijn een ware trend in Amerika. Deze trend lijkt over te waaien naar Europa en ook naar Nederland. Dit was voor Greenwatch de reden om een eigen merk op te zetten. We merken dat de interesse in onze unieke producten toeneemt en daar kan ook u van profiteren! Hoe? Door gewoon onze Greenwatch houten horloges en zonnebrillen te verkopen als winkel. Op deze pagina leggen we u uit welke voordelen het heeft om een van onze verkooppunten te worden.

Greenwatch verkooppunten

Bella Donna Brugge
Smedenstraat 10
8000 Brugge, België

De Stijlmeester
Astraat 8
9718 CR Groningen

Goudsmid Marina
Doetseweg 34
3381KE Giessenburg

+Sier
Bellevue 8
6561CX Groesbeek

WAAR Utrecht
Lijnmarkt 21
3511 KE Utrecht

Volksbelang
Kloosterdreef 88-A
5622 AB Eindhoven

Something Special Bonaire
Kaya Grandi 13C
Kralendijk, Bonaire

Welke voordelen heeft het om verkooppunt te worden?

Het heeft voor u meerdere voordelen om een verkooppunt te worden voor al onze Greenwatch producten. Wij hebben het merk, de kennis, verzorgen de distributie en zorgen voor de naamsbekendheid. U kan hiervan profiteren! Het enige wat u hoeft te doen is uw eigen winkel (online of fysiek) opzetten en de producten aan de man te brengen. Daarnaast, een belangrijk punt, verkoopt u unieke producten waarmee u een specifieke doelgroep aanspreekt.

Hogere omzetten
Onze Greenwatch houten horloges en houten zonnebrillen zijn van een hoge kwaliteit maar zeer scherp geprijsd. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u als winkel in Nederland onze unieke producten wilt verkopen en benieuwd bent wat uw omzet per jaar zou kunnen zijn.

Kan iedereen verkooppunt van Greenwatch worden?
In principe kan iedereen een verkooppunt van ons worden. Daarvoor moet u zich bij ons aanmelden en gaan we met u in gesprek. Wel gaan we er vanuit dat u handelt met onze producten naar de principes waar Greenwatch voor staat.

Wat kost het om verkooppunt te worden?
U moet natuurlijk investeren in een bepaalde voorraad om uiteindelijk omzet te kunnen draaien. Dit hoeft niet direct een grote voorraad te zijn. U kunt ook gewoon klein beginnen en de voorraad langzamerhand uitbreiden. Een kleine voorraad betekent dat u ook maar een kleine investering hoeft te doen. Wij leveren uw voorraad zeer snel, zodat uw klanten nooit lang hoeven te wachten. Nog eens alle voordelen op een rij: – U verkoopt een uniek hout product – Door de verkoop van een uniek product zullen uw omzetten stijgen. – Geen ingewikkelde contractverplichtingen – Snelle levering van nieuwe voorraad – Wij zetten ons merk Greenwatch op de kaart. U profiteert daarvan. – Uw winkel wordt vernoemd op onze website wat u publiciteit oplevert. – Al vanaf enkele stuks mogelijk.

Gesprekken gaande met verschillende partijen
Op dit moment is Greenwatch in gesprek met verschillende partijen om verkooppunten te krijgen door heel Nederland. Heeft u interesse als winkel om Greenwatch Houten horloges te verkopen? Neem dan contact met ons op per e-mail.

Wilt u geen voorraad?

Wilt u geen eigen voorraad, dan past het affiliate model beter bij u. Hiermee meldt u zich aan bij onze affiliate partner waarna u links op uw website plaatst naar onze website. Wij traceren dan welke bezoekers u naar onze website stuurt en mocht dit leiden tot een aankoop, dan ontvangt u een mooi percentage. Lees alles over een affiliate samenwerking in onze blog: Affiliate partner worden.