Waar kan ik mijn houten horloge laten graveren?

Ben je al een tijd op zoek naar het perfecte geschenk voor je partner of familielid? Met de feestdagen en verjaardagen is het vinden van een leuk cadeau steeds lastiger. De voorraad slinkt en de tijdsdruk neemt toe. Nu kan het zijn dat je al op het idee bent gekomen om een horloge te geven maar leek je dit toch iets te generiek? Dan moet je eens nadenken over de mogelijkheid om een houten horloge te laten graveren. Buiten het feit dat het een uniek cadeau is zal de ontvanger er ook nog veel aan hebben. Iedereen is vandaag de dag bezig met tijdsdruk en wat helpt daar nou beter bij dan een houten horloge. Op een flitsende manier alsnog op de hoogte zijn van de tijd is de ideale combinatie. Het houten horloge slaat namelijk erg goed aan bij de consumenten. In Amerika is het de afgelopen jaren al ontzettend populair geworden om twee redenen. Ten eerste is het veel duurzamer door de gebruikte materialen en ten tweede zijn het echte blikvangers.

Meest gekozen tekst bij Greenwatch: Every second I love you more.

De mogelijkheden van graveren

Het perfecte geschenk voor iemand heeft altijd een persoonlijk trekje. Zonder een persoonlijke connectie zal het geschenk minder waarde hebben. Juist dat stukje persoonlijkheid als geschenk geven biedt veel waarde. Door het horloge te laten graveren kan je een tekst opgeven, wat natuurlijk niet te lang mag zijn door het beperkte oppervlakte. Tevens is het ook mogelijk om er een sjabloon bij te laten graveren, zoals bijvoorbeeld een hartje voor je partner. Dit kan je ondersteunen met bijvoorbeeld een speciale datum of een persoonlijk bericht. Onthoudt wel dat het alleen om de achterkant van het horloge kan gaan en dat graveringen rondom het horloge op de voorkant of zijkant niet mogelijk zijn. Dit wordt gedaan om de kwaliteit te waarborgen van de horloges. Het graveren wordt gedaan met behulp van een speciale lasertechniek. Door deze speciale lasertechniek is het mogelijk om verschillende lettertypes of designs te laten branden.

Weten wat je wilt

Begrijpelijk ben je nu heel enthousiast en heb je de mogelijkheden voor op de achterkant van het horloge al bedacht. Een zeer gedetailleerde afbeelding is niet mogelijk te laseren in een houten horloge. Dit zal er dan niet duidelijk uit komen te zien waardoor de uitstraling niet gewaarborgd wordt. Wanneer het mogelijk is zal het uitgevoerd worden maar de kwaliteit moet altijd perfect zijn voor jou. Geef jouw tekst in bij het horloge. Speciale wensen zijn wij dol op! Dat maakt onze dag. Geef deze wensen aan tijdens het afrekenen in de notities. Denk hierbij aan speciale symbolen, lettertypes of waar je precies de enters wilt.  Onze specialisten kunnen advies geven over de uitkomst. Met duizenden horloges inmiddels gegraveerd is ons niet te gek en doen wij alles om u te helpen.

Ben je nog op zoek naar graveer ideeën? Lees dan verder in onze blog met graveer ideeën.